Cum sa ai vizitatori fideli pe blog

Desenecopii.net are cateva zile si recunosc ca l-am promovat pe un forum cu destul de multi bloggeri si oameni care se mai invart in lumea aceasta a site-urilor online, dar deocamdata numai acolo. Si iata ca, dupa 3 zile a aparut primul meu vizitator fidel, Mein Mindz, care mi-a si scris niste comentarii foarte interesante.

Ce sa spun…sunt bucuros de faptul ca exista cineva care vine sa citeasca articolele mele si azi, a venit si ieri si – sper eu – va veni si maine si poimaine. Asta inseamna ca ceea ce scriu aici are importanta pentru cineva. Chiar daca pana acum acest cineva este un singur om.

Mi-am promis mie insumi ca voi scrie un articol despre cel care va fi primul meu cititor fidel de pe internet. Asa ca, Mein Mindz – imi pare rau ca nu iti stiu numele – daca esti interesat de un articol despre tine ca blogger sau ca om sau amandoua, te-as ruga sa ma contactezi. M-ai facut sa cred ca pot sa fac un brand din Danu Blog. Chiar daca mai este mult pana la brand.

Deci, daca vreti sa se intoarca oamenii pe blogul vostru, scrieti ceea ce simtiti. Cu cuvintele voastre. Fiti irepetabili si veti castiga, in timp, de zece ori mai mult decat cu un blog plin de copy – paste.

Leave a Reply